در ادامه به مهمترین تکنیکها و نکات فنی سئو در داخل یک صفحه سایت پرداخته میشود و توضیح داده میشود چه نکاتی در داخل یک صفحه سایت باید مورد توجه قرار گیرد.
صفحات مرتبط باید در یک دسته قرار بگیرند و به هم وصل باشند. برای مثال، صفحه اصلی وبلاگ شما باید لینک صفحات هر پست وبلاگ را در بر بگیرد، و هر لینک باید به نویسندههای پستها وصل شود.
محل قرار گرفتن این تگ در هدر سایت است. در صفحات تکراری، این تگ را به صورت زیر قرار میدهیم.
بسیاری از متخصصان بهینهسازی وبسایت، سئو را به سه گروه مختلف تقسیم میکنند. این دستهها شامل سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال میشود.
شناسایی و رفع مشکلات تکنیکال سایت نیازمند دانش فنی و دقت بالاست و اگر دست کاربلدش نباشه ممکنه با وجود صرف هزینههای زیاد برای لینکسازی، باز هم آموزش سئو تکنیکال سایت نتیجه چیزی نباشه که انتظارش رو داشتیم.
اما حتی اگر وبسایت شما کراول و ایندکس شده باشد، ممکن است مشکلات دسترسی باعث شود که کاربران و رباتها بلاک شوند و این موضوع میتواند در سئو شما تأثیر منفی داشته باشد.
مناسب برای همه مشاغل ( مشاغل بزرگ و کوچک، نوپا و قدیمی، فصلی و دائمی و…)
در اینجا صحبت از ساختار وبسایت یا معماری اطلاعات وبسایت به میان میآید. ساختار وبسایت شما نشان میدهد که صفحات شما چطور مرتب شدهاند.
با توجه به اینکه برای مشاهده نتایج سئو، بین ۶ تا ۱۸ ماه (بستگی به سختی کلمات کلیدی و رقبا دارد.
بالا بردن سرعت بارگذاری سایت در سایر دستگاهها مانند تلفن همراه
تاثیر تصاویر در سئو تکنیکال هم میتواند مثبت باشند و هم منفی.
رعایت این معیارها به صرف هزینه و زمان زیادی نیاز دارد. به همین دلیل، بهتر است از پلتفرمی برای رپورتاژ آگهی استفاده کنید که متنهای مناسب را با رعایت نکات لازم، با هزینهای مقرونبهصرفه و در سریعترین زمان ممکن تولید و منتشر کند.
موتورهای جستجو با استفاده از این ساختار متوجه میشوند که چه رابطهای میان صفحات شما وجود دارد.
هنگام بهینهسازی وبسایت برای موتورهای جستجو باید به تمام بخشهای سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال توجه کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.